4.7.11

ALVOCATS FARCITS DE GAMBES I SALMÓ MARINAT


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 alvocats madurs.
4 tomàquets canaris o de pera madurs i carnosos.
2 cebes tendres.
Unes branquetes de coriandre.
Unes llenques de salmó marinat.
8 gambes o llagostins.
Brots tendres de mesclum.
1 llimona.
Sal, pebre.

ELABORACIÓ
Partim per la meitat els alvocats traiem l'os i traiem la carn conservant la closca.
Trinxats amb l'ajuda d'una forquilla afegint el suc de la llimona.
Quan estigui ben trinxat tapem amb film al contacte.
Piquem les cebes el més petites possibles.
Partim per la meitat els tomàquets, traiem l'aigua i les llavors i tallem a quadradets petits.
Pelem les gambes i les bullim 2 minuts en aigua amb sal, traiem del foc i reservem.
Piquem molt finament el coriandre.
Tallem el salmó a fines tires.
Ajuntem tots aquests ingredients amb l'alvocat i rectifiquem de sal i pebre.
Omplim tota aquesta barreja les closques dels alvocats i emplatem posant al voltant mesclum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada