19.7.11

AMANIDA DE PEDRERS D'ANEC

INGREDIENTS

1 llauna de pedrers d'ànec confitades (si és difícil de trobar confit d'ànec)
Mezclum d'enciams.
Kiwi.
Mango.
Maduixes.
Formatge blau esmicolat.
Llesques de pa torrat.
Terrina de foie per les torrades.

INGREDIENTS PER A LA VINAGRETAHerbes provençals.
Oli verge extra d'oliva.
Mostassa en gra.
Vinagre de xerès.
Sal.

ELABORACIÓ

Disposem en plats individuals un fons de mesclum.
Posem les fruites tallades.
Posem per sobre el formatge blau esmicolat.
Al costat 2 llesques de pa torrades amb el foie.
Tallem a rodanxes no gaire fines els pedrers i les escalfem en el seu greix a foc lent.
Les traiem i posem en paper absorbent.
Les posem calentes sobre de l'amanida i servim al costat la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada