19.7.11

CANELONS D'ESTIU DE FRUITS DEL MAR


INGREDIENTS
20 plaques de canelons.
1 paquet de palets de cranc.
1 paquet de carn de musclo.
½ kg de gamba cuita.
1 penca sense espines de palangre.
Herbes provençals.
Sal, oli, pebre.
2 ous cuits.
Salsa de tomàquet casolana.

ELABORACIÓ DE LA SALSA ROSA

2 ous.
Oli de gira-sol.
Ketchup al gust.
Suc de taronja al gust.
Salsa wortchestire (Perrins) al gust.
Brandy al gust.
Sal, pebre.

Muntem els ous amb la sal, el pebre i l'oli (ens ha de quedar bastant espès)
Barregem amb la resta dels ingredients batent bé per homogeneïtzar tota la barreja.
Ha de quedar una salsa lleugera de textura.

ELABORACIÓ DEL PLAT

Posem la penca de lluç amb sal, pebre, i oli d'oliva al forn preescalfat a 180 graus uns 10 minuts. Traiem i deixem refredar.
Trossegem la resta dels ingredients en trossos ni molt grans ni molt petits i ajuntem amb el lluç ja freda i esmicolada.
Assaonem amb les herbes i condimentem amb sal i afegim una mica de salsa rosa per lligar tots els ingredients.
Bullim les plaques de canelons, com indica el fabricant, en abundant aigua amb sal i un rajolí d'oli. Traiem amb una espàtula i posem en aigua freda per tallar la cocció.
Escorrem i posem en un drap net sec i anem omplint i disposant en una safata.
Servim freds amb un fons de salsa de tomàquet i per sobre cobrim de salsa rosa amb ou dur ratllat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada