19.7.11

MOUSSE DE LLIMONA



INGREDIENTS PER LA BASE
1 paquet de galetes.
150 gr de mantega.
Triturem les galetes amb la mantega pomada i folrem una base de pastissos desmuntable.

INGREDIENTS PER A LA MOUSSE

6 ous grans.
12 cullerades de sucre.
½ kg de nata per muntar.
12 fulls de gelatina.
2 / 3 de got de suc de llimona.
La ratlladura de 2 llimones.
Melmelada d'albercoc + 2 cullerada de suc de llimona per fer 1 cobertura.


ELABORACIÓ
Escalfem la llimona i dissolem la gelatina que abans haurem posat en remull amb aigua freda.
Batem les clares a punt de neu i reservem.
Muntem la nata i reservem.
Batem els rovells amb el sucre fins que blanquegin i afegim el suc amb la gelatina batent bé.
Afegim la nata muntada i la ratlladura de les llimones i batem amb una llengua i incorporem les clares muntades remenant de dalt a baix a poc a poc amb cura que no es baixi la merenga.
Aboquem la barreja en el motlle sobre la base de les galetes i posem a la nevera fins que es qualli.
Barregem 6 cullerades de melmelada d'albercoc amb les 2 cullerades de suc de llimona i posem damunt de la mousse ja quallada.
Deixem reposar, desmotllem i servim ben fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada