5.7.11

MOUSSE DE XOCOLATA NEGRA A LA TARONJA


INGREDIENTS PER A 8 PERSONES400 gr. de xocolata negra per fondre.
8 ous (separant els rovells de les clares).
8 cullerades soperes de sucre.
60 gr. de mantega.
8 galetes.
La ratlladura d'una taronja.

 
ELABORACIÓ
Posem al bany maria la xocolata i la mantega i donem voltes amb l'espatula fins que quedi totalment fos.
Un cop fos afegim el sucre i barregem bé.
Aromatitzats afegint la ratlladura de taronja.
Traiem del bany i barregem amb els rovells que haurem batut prèviament fins a doblar el volum.
Afegim les clares batudes a punt de neu i afegim a la barreja de la xocolata i barregem amb moviments envoltants perquè les clares no es baixin i perdin esponjositat.
Trossegem les galetes i barregem bé amb tot.
Disposem en recipients individuals i ho posem a la nevera per tal que refredi i agafi textura de mousse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada