19.7.11

QUICHE DE PORROS

Ingredietes PER A LA MASSA
200 gr de farina.
Mitja culleradeta de cafè de sal.
100 gr de mantega tallada a quadradets.
1 ou gran.
Una mica de sucre.

INGREDIENTS PER AL FARCIT
3 porros grans.
200 gr de crema de llet per cuinar.
150 gr de llet.
Herbes provençals.
Un corró petit de formatge de cabra.
3 ous grans.

ELABORACIÓ

Per fer la massa posem en un bol la farina i anem incorporant la farina a poc a poc.
Incorporem l'ou i treballem la massa el just per que formi una bola.
Deixem reposar uns 20 minuts a la nevera.
Traiem i estirem amb l'ajuda d'un corró treballant únicament en una sola direcció i posem en un motlle ajustant a la seva forma.
Deixem reposar uns minuts i posem al forn preescalfat a 180 graus uns 20 minuts
Per al farciment netegem els porros desfeta la part verda i els tallem a fines rodanxes i els ofegats en una mica d'oli a foc lent fins que s'estovi sense que agafi color.
Batem la llet, la crema de llet, els ous, la sal, una mica de formatge de cabra, les herbes provençals i incorporem un cop batut els porros.
Posem aquesta barreja a l'interior de la pasta brisa i al forn una mitja hora amb el forn a 180 graus.
Traiem deixem reposar una mica i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada