5.7.11

VICHYSSOISE


INGREDIENTS
3 porros grans tallats a rodanxes molt fines (utilitzarem només la part blanca)
2 patates mitjanes tallades a trossos molt fins
1 ceba ratllada.
50 gr de mantega.
400 cl de nata líquida per cuinar.
1 litre de brou de verdures.
Sal, pebre blanc.

ELABORACIÓ
Escalfem la mantega i sofregim el porro i la ceba.
Quan s'estovi (sense que agafi color) afegim la patata.
Sofregim 5 minuts a foc lent perquè no ens agafi color i afegim el brou de verdures i deixem bullir a foc lent uns 40 minuts.
Triturem i colem pel xinès perquè ens quedi ben fi.
Deixem refredar (l'ideal és fer-la el dia abans de consumir)
En el moment de servir hi afegim la crema de llet líquida barrejant bé amb el batedor manualment.
Podem servir amb uns crostones de pa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada