6.10.11

ARRÒS MELÓS DE CONILL AMB BOLETUS I FOIE


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
½ conill tallat a trossos mitjans.
100 gr. De ceps.
Arròs bomba.
3 grans d'alls picats.
50 gr. D'alls tendres.
200 gr. De mongetes verdes.
1 pebrot vermell.
4 rodanxes de foie brasa.
Caldo de pollastre.
Tomàquet concentrat, pebre vermell dolç, colorant, safrà, 1 tòfona negra, julivert.


ELABORACIÓ
Sofregim els trossos de conill assaonats.
Afegim les verdures tallades en juliana més els ceps.
Incorporem l'all, el colorant, el pebre vermell i una cullerada de tomàquet concentrat.
Donem la volta a tot i mullem amb brou bullint (3 mesures ½ per 1 d'arròs) i deixem bullir uns 7 minuts.
Posem els brins de safrà i l'arròs i deixem coure 15 minuts i servim al moment.
Mentre cou l'arròs en una paella antiadherent molt calenta marquem el foie per ambdós costats i deixem en un paper absorbent. Posem unes làmines de tòfona tallades molt fines i una mica de julivert picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada