17.10.11

BASES PER ELS CALDOS

CALDO DE POLLASTRE BASE:
• 2 carcasses de pollastre
• 1 pastanaga
• 1 ceba
• 1 porro
Llorer
Pebre negre
• 5 litres d'aigua

CALDO DE PEIX (Fumet):
• 1 kg de morralla
• 1 kg de ceba
• 2 pastanagues
• 2 porros
• 1 api
• 4 tomàquets madurs
Pebre
• 5 litres d'aigua

SOPA DE PEIX:
• 2 litres de fumet vermell
• 200 g. de lluç
• 200 g. de gambes
• 200 g. de cloïsses
Vi blanc
Brandy
Farina
Pa fregit
Alls
Ametlles
safrà
procediment:
En una olla ofeguem les gambes, i les cloïsses fins que s'obrin, d'altra banda fregim el lluç passada per farina i reservem, fem un sofregit de ceba i tomàquet natural, afegim el brandi i el vi blanc. Llavors afegim el peix un altre cop i mullem amb el fumet, portem a ebullició i li donem una cocció de 10 Mint. Finalment afegim la picada que farem amb 4 llesques de pa fregit, ametlles torrades, julivert i safrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada