7.10.11

BESAN PUDA (crepe especiada)


INGREDIENTS
1 tassa de besan (farina de cigrons)
1/4 tassa de farina d'arròs (opcional)
1 culleradeta de sal
3/4 tassa d'aigua
1/2 culleradeta de llavors de comí
1 culleradeta de chiles verds o "pimentón"
1 tassa de carbassó ratllat o espinacs o pastanaga
1 cullerada de coriandre fresc
Al volant de 6 cullerades d'oli per cuinar

ELABORACIÓ
Ratlleu els carbassons o la pastanaga o piqueu els espinacs. Barrejar els ingredients secs en un bol, farina de cigrons, farina d'arròs, la sal i les llavors de comí. Afegir l'aigua a poc a poc per fer una pasta suau. A continuació, afegiu els txiles verds picats, el coriandre picat i el carbassó i barrejeu bé. Calentar una paella antiadherent a foc mitjà-alt. A continuació s'aboca 1/2 tassa de barreja a la paella de manera uniforme i s'estén amb la part del darrere d'una cullera. Començant pel centre, es va estenent cap a l'exterior en un moviment circular fins que es distribueix uniformement. Quan la massa es comenci a assecar poseu una culleradeta d'oli i l'esteneu. Aixequeu la Puda d'una banda amb una espàtula plana. Doneu-li la volta al Puda d'una quan es torni marronosa. A continuació, hem de prèmer el Puda lleugerament amb la espàtula per que quedi uniforme. Ha de quedar daurada per ambdós costats per assegurar-nos de que estigui cruixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada