25.10.11

CREMA DE MARISC "bullabessa"


INGREDIENTS
Peix de roca per fer brou.
4 pastanagues, 2 cebes, 3 tomàquets vermells, 1 branca d'api.
1 raig de vi blanc, sal oli d'oliva, pebre vermell dolç.
250 grams de gambes o llagostins, 1 cua de rap petita.
1 nou de mantega, 1 cullerada sopera de farina.


ELABORACIÓ
Sofregim en oli tota la verdura tallada.
Quan estigui ben picada afegim el peix amb les espines i seguim sofregint picant tot amb l'ajuda d'una de morter.
Quan estigui ben picat afegim pebre vermell i un raig de vi blanc, deixem que redueixi i afegim aigua que bulli entre 1 hora i hora i mitja.
Pelem les gambes i les trossegem costat el rap, reservant les closques.
Sofregim les closques i els caps picant amb la mà de morter i flameig amb brandi, deixem reduir i afegim el brou de peix colant i deixem bullir una mitja hora més.
Sofregim la mantega amb la farina i afegim el brou colant poc a poc i remenant sense parar amb unes varetes. Salem al gust.
Afegim els trossets de peix i gambes i que bulli 1 minut i apartem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada