5.10.11

CUPCAKES DE PASTANAGA AMB CHEESE CREAM ICING (CREMA DE FORMATGE)


INGREDIENTS
225g pastanagues pelades i picades
2 ous grans
100 gr. Sucre  moreno
120ml. oli vegetal
1/2 culleradeta extracte natural de vainilla
La pell d'una taronja ratllada
120g farina tamitzada
1 culleradeta bicarbonat sòdic
1culleradeta canyella en pols
1 pessic de sal

PREPARACIÓ
Pre-escalfar el forn a 180ºC
En un bol, mesclar bé els ous i el sucre durant uns minuts.
Afegir l'oli, l'extracte de vainilla i la ratlladura de la pell de
taronja i batre enèrgicament.

En un altre bol, barrejar bé els ingredients secs (farina, bicarbonat, sal i canyella) i tamitzar-los. Incorporar gradualment aquesta mescla al bol on tenim la barreja d'ou i sucre, mesclant bé amb moviments envolvents, fins que estiguin incorporats i ben integrats. 
Per últim, afegir les pastanagues picades amb una cullera de fusta i mesclar per tal que quedin repartides.
Posar papers de magdalena en una safata de muffins. Omplir 3/4parts de cada paperet amb cullerades d'aquesta massa.
Introduir en el forn durant 30 minuts, o fins que en punxar amb un escuradents, aquest surti net. Deixar-los refredar en una reixeta durant 20 min.

CHEESE CREAM ICING

INGREDIENTS
175gr. formatge en crema (tipus Philadelphia)
250 gr. sucre glass tamitzat
125gr. mantega a temperatura ambient
sprinkles a discreció

PREPARACIÓ
Batre amb les varilles -manual o amb l'amassadora- la mantega amb el sucre durant uns minuts, fins que quedi una mica muntada i emblanquida. Afegir-hi el formatge i seguir batent durant uns minuts
(4 min. aprox).
Carregar aquesta crema a la mànega pastissera amb la boqueta escollida decorar els cupcakes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada