11.10.11

FRICANDÓ DE RAP I MOIXERNONS


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 cues de rap d'uns 200 gr. cadascuna.
½ litre de brou de peix.
50 gr. de moixernons deshidratats.
2 pastanagues mitjanes.
1 ceba mitjana.
3 tomàquets de pera carnosos.
1 raig de vi blanc.
Pebre vermell dolç, sal, farina, oli d'oliva suau.

ELABORACIÓ
Escalfem el brou de peix i afegim els moixernons que vagin deixant anar el seu aroma i suc.
En una cassola sofregim la ceba tallada molt fina.
Quan agafi una mica de color pelem la pastanaga i tallem a rodanxes transversals i afegim.
Triturem el tomàquet i afegim que vagi sofregint.
Posem el pebre vermell i vi blanc i deixem reduir.
Afegim el brou amb els moixernons i deixem coure una mitja hora més o menys fins que ens quedi una salsa consistent però fluïda.
Mentrestant traiem els lloms del rap separant de l'espina i fem filets transversals.
Salem, enfarinem i fregim lleument reservats en paper secant per treure l'excés d'oli.
Quan quedin 5 minuts per treure la salsa del foc hi afegim el rap que cogui lleument, apartem i deixem reposar uns 10 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada