10.10.11

HARIRA

INGREDIENTS:
-Carn de vedella o xai.
-Cigrons remullats i partits.
-Ceba
-Tomaquet triturat
-Farina
-Fideus
-Api
-Coriandre i julivert
-Ous
-Especies (pebre, gingebre, canyella i safrà)
-sal
-oli

ELABORACIÓ:
En una olla gran es posa una mica d'oli, es fregeix la carn en daus ja salada i s'ofega una mica, s'afageix la ceba ratllada, tomàquet triturat (bastant), api, julivert i coriandre trossejats i les espècies. Es barreja tot i es sofregeix. S'afageix aigua i es deixa coure bé la carn. Posem els cigrons a l'olla, i si es necessari més aigua. Quan estigui bullint s'afageix una o dues cullerades de farina, previament dissolta perque no faci grumolls. Després afegim els fideus i finalment els ous batuts.
Es serveix acompanyada de dàtils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada