5.10.11

RED VELVET CUPCAKES AMB VANILLA BUTTERCREAM ICING

INGREDIENTS:
2 ½ tasses (350 gr) farina
1 ½ tasses (300 gr) sucre
2 cullerades (tbsp) de cacau en pols
1 culleradeta (tsp) de sal
1 ½ culleradeta (tsp) bicarbonat sòdic o baking soda
2 ous grans, temperatura ambient
1 tassa (cup=240 ml.) oli
1 tassa (cup=240 ml.) buttermilk (suero de llet)*
Unes gotes de colorant vermell
1 culleradeta (tsp=5 ml.) vinagre blanc
1 culleradeta (tsp=5 ml) extracto natural de vainilla

*Si no tenim buttermilk, podem fer-lo mesclant 240ml de llet
amb una cullerada de suc de llimona (deixar-lo reposar 10min.)

PREPARACIÓ:
Pre-escalfar el forn a 180ºC
En un bol, mesclar bé els ous i el sucre durant uns minuts.
A part, mesclar bé els ingredients secs (farina, cacau, sal, bicarbonat), tamitzar-los i reservar.
En un altre bol, mesclar bé els ingredients humits (oli, buttermilk, vinagre i extracte de vainilla i colorant).
A la mescla d'ous i sucre, anar incorporant alternativament una part dels ingredients secs i una dels humits, i integrar-ho tot amb moviments envolvents.
Posar cullerades d'aquesta mescla en una safata per a muffins i omplir les ¾ parts.
Introduir al forn durant 15 minuts, o fins que, en punxar amb un escuradents, surti net.


VANILLA BUTTERCREAM ICING
INGREDIENTS:

110 gr. mantega sense sal a temperatura ambient.
30 gr. llet semidescremada a temperatura ambient
1 cullerada d'extracte natural de vainilla
400 gr. sucre glass, tamitzat.
sprinkles al gusto

PREPARACIÓ:

En un bol, mesclar la mantega, la llet, l'extracte de vainilla i la meitat del sucre glass tamitzat i batre amb les varilles -manual o amb l'amassadora- fins a aconseguir una mescla suau (4-5 min aprox).
Anar afegint la resta del sucre fins a aconseguir una mescla suau i cremosa  (8-10 minuts en total amb l'amassadora elèctrica, aproximadament).
Carregar aquesta crema a la mànega pastissera amb la boqueta escollida decorar els cupcakes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada