18.10.11

RISOTO de BOLETS VARIATS I TÒFONES


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 gr. D'arròs arborio.
2 cebes de Figueres.
50 gr. De bolets deshidratats, 100 gr de shitakes.
Una tòfona negra.
Una nou de mantega
Formatge parmesà grana padano ratllat.
Un raig de crema de llet.
Un raig de vi blanc.
Sal


ELABORACIÓ
Hidratem els bolets en aigua calenta i les deixem una hora més menys.
Tallem la ceba molt petita i ofeguem lentament fins que quedi color bronze.
Trossegem els shitakes i afegim a la ceba fins que perdi la seva aigua de vegetació.
Afegim una nou de mantega, l'arròs, i un raig de vi blanc.
Trossegem media tòfona i afegim l'arròs.
Prèviament haurem posat a bullir l'aigua amb els bolets, un cop herba traiem els bolets i afegim l'arròs i poc a poc afegim l'aigua dels bolets que haurem posat sal. A mesura que va perdent líquid anem afegint més.
Si ens faltés líquid podem seguir la cocció amb brou de pollastre.
Ratllem formatge parmesà i desleídas en un raig de crema de llet i un cop estigui l'arròs afegim i remenem fora del foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada