18.10.11

ROTI DE POLLASTRE FARCIT AMB SALSA DE XAMPINYONS


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 desossats de pollastre amb pell.
1 ceba de figueres.
1 safata de xampinyons.
2 grapats de fulles d'espinacs netes.
100 cl. De crema de llet.
Brou d'au.
Fil de cuina bramante.
Sal, pebre.
1 raig de vi blanc.

ELABORACIÓ
Rentem els xampinyons i els trossegem molt petits.
Els sofregim en una paella fins que perdi tota la seva aigua.
Tirem un raig de vi blanc i deixem que s'evapori l'alcohol.
En una altra paella saltegem els pinyons fins daurar i afegim els espinacs.
Deixem un parell de minuts que es saltin bé.
Salem les cames de pollastre i posem els 2 farcits i cordats amb el fil bramant.
Sofregim el roti que quedi ben rostit per tot arreu.
Traiem i sofregim la ceba en el mateix oli escorregut perquè no hi hagi excés.
Afegim la resta de xampinyons que ens ha sobrat del farcit i els rotis i posem brou sense que ens arribi a cobrir.
Tapem i deixem coure uns 20 minuts.
Afegim la crema de llet i deixem reduir fins que espesseixi la salsa.
Si volem podem triturar la salsa i colar pel xinès.
Traiem el fil bramant i servim al costat la salsa tallat o sencer, com es prefereixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada