6.10.11

TRONC D'ARRÒS I MARISC


INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
250 gr. D'arròs bomba.
100 gr. de gambetes i carn de musclo congelats.
1 cueta de rap.
Palets de cranc.
Medi pot de maionesa.
Ketchup.
Salsa Worcestershire (Perrins) suc taronja
7 làmines de gelatina alimentària.
Sal.

ELABORACIÓ
Bullim l'arròs en abundant aigua 20 minuts. Refresquem, colem i reservem
Fem salsa rosa amb mig pot de maionesa, el quetxup, la salsa Perkins i una mica de suc de taronja. Batem bé i reservem.
Trossegem el rap i bullim amb les gambetes i la carn de musclo 2 minuts. Refresquem i afegim els palets de cranc trossejats.
Posem les làmines de gelatina en aigua freda i quan estiguin toves traiem i escalfem fins que es dissolguin i afegim poc a poc i sense deixar de remoure a la salsa rosa.
Ajuntem el marisc amb la salsa rosa i finalment l'arròs fins que quedi la barreja homogeneïtzada.
Posem en un motlle i refredem a la nevera.
Desmotllem tallem i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada