15.11.11

ARRÒS CALDÓS D'ÀNEC CONFITAT I BOLETS


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
2 cames de confit d'ànec.
400 gr. De arròs.
1,800 l de brou d'au.
1 manat d'alls tendres.
Garrafa cuit.
Bolets fresques de temporada.
50 gr de bolets secs.
150 gr de mongetes verdes tallades en juliana.
Safrà.

ELABORACIÓ
Tallem els confits en 2 parts i sofregim en una mica de la seva pròpia greix.
Afegim els alls tendres tallats.
Deixem sofregir un parell de minuts i afegim els bolets frescos.
Posem les mongetes tendres i ofeguem tot
posem el brou que prèviament haurem posat amb els bolets seques i deixem que bulli tot un parell de minuts.
Afegim l'arròs i el safrà i deixem bullir uns 18 minuts.
En l'últim moment posem la garrafa.
Traiem del foc i servim immediatament perquè l'arròs no se'ns passi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada