8.11.11

BRANDADA DE BACALLÀ AMB CEBA CONFITADA

INGREDIENTS
2 cebes de figueres mitjanes.
300 gr de bacallà al punt de sal.
1 all.
150 ml d'oli d'oliva suau.
75 ml de crema de llet.
Sal, pebre, 1 fulla de llorer.

ELABORACIÓ

Posem el bacallà en aigua freda amb 1 fulla de llorer. Posem a bullir i quan arrenqui el bull retirem del foc i reservem fins que refredi.
Escorrem, traiem la pell negra i les espines deixant-lo ben esmicolat.
Escalfem l'oli i la crema de llet sense que estigui massa calenta.
Apartem 50 ml d'oli i sofregim l'all laminat ben fi.
Abans que agafi color tirem tot el bacallà i remenem contínuament amb una cullera de fusta i anem afegint la crema de llet i l'oli a poc a poc intercalant.
Rectifiquem de sal si calgués.
Per a la ceba confitada tallem la ceba a contra fibra en trossos ni molt grans ni molt petits i posem a sofregir en una paella a foc baix remenant de tant en tant perquè no se'ns enganxi.
Quan hagi agafat un color marró bronze ja estarà.
Servim la brandada a les culleretes amb una mica de ceba confitada per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada