21.11.11

CALLOS


Ingredients:
• 300 g. de budell
• 200 g. de morro
• 75 g. de pernil
• 75 g de xoriço
• 1 ceba
3 grans d'all
Pebre dolç
Pebre picant
Safrà
Sal i pebre
Llorer
• 1 litre de brou de carn

Elaboració:
En una olla ruixem amb oli d'oliva i sofregim el xoriço i el pernil, retirem del foc i afegim a aquest la ceba i l'all picats molt fi, un cop estiguin ben ofegats afegim 2 cullerades de pebre vermell dolç i una cullera de cafè del pebre vermell picant, i la fulla de llorer. Llavors afegim els menuts i cobrim tot el conjunt amb el brou de carn ja calenta. Deixem coure tot 15 minuts i llavors afegim el xoriço i el pernil, deixem coure 5 minuts més, apaguem el foc i tapem l'olla i deixem reposar el guisat durant 10 minuts més. Llestos per prendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada