22.11.11

CANELONS D'ÀNEC CONFITAT I FOIE


INGREDIENTS
6 confits d'ànec.
4 medallons de fetge gras fresc d'ànec.
1 ½ porro.
1 litre de llet.
2 nous de mantega.
3 cullerades de farina.
Formatge gruyere per gratinar.
Plaques de canelons per bullir.
Sal, oli d'oliva.

ELABORACIÓ
Obrim les llaunes de confit i les posem al bany maria o al forn a baixa temperatura per liquar el greix, escorrem i separem tota la carn esmicolada bé.
Sofregiu mitja porro i quan estigui tou afegim la carn de l'ànec.
Fem a la paella 2 medallons de foie, volta i volta. Posem en paper absorbent i afegim al sofregit d'ànec.
Fem una betxamel sofregint primer un porro amb la mantega, afegim la farina i quan agafi color avellana afegim la llet calenta a poc a poc.
Fem 2 medallons més de foie i afegim a la betxamel amb una mica de greix.
Posem un cullerot de betxamel a la carn de l'ànec i deixem refredar a la nevera i la resta de la betxamel en el cas que ens quedi molt espessa la podem alleugerir amb una mica més de llet.
Bullim les plaques dels canelons deixem escurriry col · loquem en una superfície neta totes esteses per emplenar.
En una safata de forn posem un fons de betxamel i anem col · locant els canelons ben alineats.
Cobrim amb una capa de betxamel i formatge gruyere i gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada