15.11.11

COCA ESPARRACADA AMB FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS I PREPARACIÓ DE LA MASSA
100 gr de farina.
Sal.
Menys de mig got d'oli.
Mig got d'aigua freda.

Barregem la farina amb la sal i incorporem l'oli. A mesura que anem amalgamant anem tirant l'aigua fins que quedi una bola tova i una mica viscosa però sense que arribi a ser enganxosa.
Treballem la massa i estirem amb el corró fins donar-li forma allargada.

ELABORACIÓ DE LA COCA
Ingredients:Botifarra.
Salsa de tomàquet casolana.
1 ceba.
2 tomàquets canaris vermells.
Formatge de cabra.

Pintem la coca amb salsa de tomàquet.
A sobre posem rodanxes ben fines de tomàquet que cobreixi tota la coca.
Salem i posem rodanxes fines de ceba en cèrcols.
Tallem les botifarres a trossos i els obrim per la meitat com un llibre.
Posem al forn pre escalfat a 190 graus 25 minuts.
A mitja cocció posem el formatge de cabra ratllat oa rodanxes com es prefereixi.
Menjar immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada