2.11.11

Cupcake de vainilla amb cobertura (frosting) de coco i llimona


Per a la massa:

INGREDIENTS:
-3 ous grans
-150gr. farina
-150 gr. sucre
100 gr. mantega a temperatura ambient
-1culleradeta (tsp) de llevat en pols
-1 culleradeta (tsp) extracte natural de vainilla

PREPARACIÓ:
Escalfar el forn a 180ºC
Batem dues clares enèrgicament fins que estiguin gairebé muntades i hi afegim la meitat del sucre
Tamisem la farina amb el llevat
Batem la mantega i hi afegim el sucre restant, els rovells, l'ou restant i la vainilla
A la mantega hi afegim la farina i les clares. Això ho farem amb espàtula i de forma envolvent.
Fornejar durant 15-20 min en funció del forn

Per a la cobertura de coco i llimona
INGREDIENTS:
110 gr. mantega sense sal a temperatura ambient.
2 cullerades de suc  de llimona
2 tsp de ratlladura fina de pell de llimona (només la part groga)
400 gr. sucre glass, tamitzat.
sprinkles al gust

PREPARACIÓ:
En un bol, mesclar la mantega, el suc de llimona i la ratlladura , i la meitat del sucre glass tamitzat i batre amb batedor -manual o elèctric- fins a aconseguir una mescla suau (4-5 min aprox).
Anar afegint la resta del sucre fins a aconseguir una mescla suau i cremosa
Carregar aquesta crema a la mànega pastissera amb la boqueta escollida decorar els cupcakes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada