10.11.11

FALAFEL

Ingredients (10-15 unitats)
- 250 gr. de cigrons secs
- 1 ceba morada
- 2 grans d'all
- coriandre i julivert fresc (al gust)
- 1 cullerada petita de comí mòlt
- 1/2 cullerada petita de canyella en pols
- 1 cullerada petita de llevat en pols
- 1 cullerada de farina de cigrons
- 1 cullerada petita de sal
- oli per fregir

Elaboració
-Posar els cigrons en remull unes 24 hores abans, han d'estar tendres, ja que es trituren sense coure.
-Quan estiguin tendres s'escorren i es trituren junt amb la ceba i els alls.
-Finalment s'afageixen la resta d'ingredients, es barreja bé i es passa el preparat del falàfel a un bol per feixar-lo reposar a la nevera una hora o dues.
-Després podem donar forma a la pasta. S'arrebosa amb farina de cigró i es fregeix en abundant oli fins que estigui daurat i cruixent.
-En retirar el falàfel de la paella, posar-los sobre paper obsorbent per rebutjar l'excés d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada