15.11.11

MOUSSE DE XOCOLATA A LA TARONJA

INGREDIENTS
125 gr de xocolata fondant.
3 rovells d'ou.
3 clares d'ou.
40 gr de mantega.
La ratlladura d'1 taronges.
El suc d'1 taronges.
30 gr de sucre.
100 ml de nata líquida.
5 fulls de gelatina.

ELABORACIÓ
Posem a escalfar al foc no molt fort la nata amb la mantega i quan bulli hi afegim la xocolata tallada i remenem fins que es desfaci tot.
Posem 3 fulles de gelatina en remull i escorrem i posem una a una en la xocolata calenta sense parar de remenar perquè es vagin desfent.
Batem els rovells amb el sucre fins blanquejar i afegim la xocolata que quedi una barreja homogènia i afegim la ratlladura de les taronges al costat un petit rajolí.
Batem les clares a punt de neu i incorporem a la barreja fent moviments envoltants de dalt a baix perquè no es baixi.
Posem en motlles i reservem a la nevera.
Escalfem la resta del suc i afegim la gelatina que ens queda també hidratada i posada d'una en una sense parar de remenar.
Posem a sobre de cada motlle amb una gerds al mig i deixem refredar a la nevera.

MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA
Fem el mateix procediment que l'anterior recepta. Escalfar la nata amb la mantega, afegir la xocolata blanca, posar les fulles de gelatina, batre els rovells amb el sucre, incorporar a la barreja i posar les clares a punt de neu i posar en els recipients.
Per decorar es pot ratllar una mica de xocolata negra en encenalls i posar sobre.
Per a la presentació del càtering intercalar un amb l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada