22.11.11

NYOQUIS AMB SALSA DE PERES I FORMATGE BLAU

Ingredients: (4 pax)
1 bossa de gnoquis de patata.
1 ceba gran de Figueres.
2 peres conference.
½ falca de formatge blau.
1 grapat petit de pinyons.
Oli de sèsam.
Sèsam torrat.
Cebollí picat.
Nata líquida.


Elaboració:
Bullim els gnoquis en una olla amb abundant aigua amb sal i un raig d'oli d'oliva.
Deixem uns 5 minuts fins que surin.
Escorrem i refresquem. Reservem.
Torrem els pinyons i reservem.
Tallem la ceba molt petita i en el mateix oli que hem torrat els pinyons la confitem fins que quedi un color coure fosc.
Pelem les peres, traiem el cor i tallem a petits glaçons.
Incorporem a la ceba i cuinem fins que s'estovi.
Afegim els pinyons torrats.
Afegim nata líquida al gust.
Quan arrenqui el bull posem el formatge blau i deixem que es desfaci i espesseixi una mica la salsa.
Barregem amb els gnoquis posem formatge per gratinar al forn.
Servim calent la ració amb oli de sèsam, llavors de sèsam i cibulet picat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada