20.1.12

ESTOFAT DE VERDURES D'HIVERN

Ingredients:

4 pastenagues o 1 tros de carbassa a daus
2 chirivies
4 nabs petits
Shoyu
2 cullerades de concentrat de poma
gingebre fresc
sal
oli
julivert fresc
12-15 ametlles o pinyons crus

Elaboració:

-Tallem les verdures a trossos d'uns 3cm, important que els tamanys siguin similars.
-Sategem les verdures a fog alt dos minuts amb una mica de sal.
-Reduïm el fog al mínim, tapem i amb una placa difusa coure uns 40 minuts, anar mirant i removent perque no s'enganxi i si cal afegir un rajolí d'aigua.
-Fregim els pinyons o les ametlles, en una mica d'oli.
-Mesclem les verdures amb les ametlles, el concentrat de poma, el suc de gingebre, un rajolí de shoyu i decorem amb julivert picadet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada