19.1.12

HAMBURGUESES DE TOFU I CIBADA

ingredients:

250g de tofu,
1 got de flocs de civada fins,
1 pastanaga gran,
1 ceba,
2 dents d'all,
julivert,
shoyu,
pebre i una mica de curri,
opcional:
farina o pa ratllat.

elaboració:

Deixem una estona abans els flocs de civada en remull en 1/2 got d'aigua i bullim el tofu amb aigua, que el cubreixi per la meitat uns 15 minuts. Seguidament ratllem al pastanaga, el tofu i piquem la ceba escorreguda, els alls picadets, el julivert picat, una mica de shoyu, pebre i curri, fins que tinguem una massa compacta, si es necessari afegim una mica de farina per compactar la massa.

Opció1: Escalfem l'oli i les fregim i eliminem l'excès d'oli amb un tovalló.
Opció2: Escalfem el forn a 200º, les arrebossem amb pa ratllat i les fem al forn uns 15-20 minuts per d'alt i per abaix amb un rajolí d'oli per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada