20.1.12

SACHER DE TARONJA

INGREDIENTS:

Pa de pessic de sacher:

Rovell d'ou 270 gr.
Sucre 170 gr
Mantega 200 gr
Cobertura 200 gr

Compota de taronja:

Rovell 50 gr.
maizena 50 gr.
Vainilla 50 gr.
Aigua 100ml.

Xarop de cacau

Aigua 300 ml.
Sucre 100 gr.
Cacau en pols 100gr.

Ganache de taronja:

Xocolata negra 500 gr.
choccolate amb llet 150 gr.
Nata 500 gr.
Suc de taronja 50 ml.

Glacejat de xocolata negra

Aigua 150 gr.
Nata 350 gr.
Sucre 500 gr.
Cacau en pols 160 gr.
Gelatina 17 fulls



ELABORACIÓ

Batre els rovells i el sucre (170 gr) fins blanquejar.
Barrejar els secs. Fondre la mantega amb la xocolata.
Batre les clares i la resta del sucre. Barrejar els secs amb els rovells i afegir a les clares.

Enfarinar el motlle i coure a 170 º C entre 25-35 min (segons el motlle)

Per a la compota:

Tallar les taronges a trossos, afegir el sucre, la mantega i l'aigua i posar a coure a foc mitjà / lent fins aconseguir la textura melmelada.

Per al Xarop:

Afegir el sucre i l'aigua i bullir tot junt durant un parell de minuts i quan comenci a bullir afegir el cacau i deixar que torni a bullir. Reservar.

Per a la Ganache::

Escalfar la nata i quan estigui a punt de bullir afegir-la a les xocolates prèviament barrejats. Finalment afegir el suc de taronja. reservar

Per al glacejat:
Posar a bullir l'aigua, la nata i el sucre i quan bulli, afegir el cacau, esperar que bulli. Retirar del foc i afegir la gelatina. Colar i reservar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada