2.2.12

COULANT DE XOCOLATA AMB SOPA DE YOUGURTH

 COULANT

ingredients:
- 760 g.Chocolate
- 740 g.Mantequilla
- 550 g.harina
- 12 und.Huevos
- 600 g.azucar
- C.S. Ratlladura de taronja i grand Garnier.


elaboració:

Fondre la xocolata amb la mantega al microones, fins desfer.
Afegir el sucre fins que es dissolgui, després els ous, per últim la farina més
la ratlladura i el licor.



SOPA DE IOGURT

ingredients:
- 250 g.Nata
- 120 g.Chocolate blanc
- 80 g. Yougurth
- 50 g. sucre

elaboració:
Escalfar la nata al foc i quan es posi s'ha herbes, retirar del foc i afegir a la xocolata, a poc a poc i afegir-hi el yougurth, reservar.

* Acompanyar d'algun gelat refrescant, mandarina, passió, llimona, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada