2.2.12

FAVETES AMB BOTIFARRA NEGRA I MENTA.



ingredients:
• 2 kg. De faves fresques
• 250 g. de botifarra negra
• 3 cebes tendres
1 manat de menta
2 grans d'all
• 100 g de cansalada o cansalada
Oli d'oliva
Sal
Pinyons


elaboració:
Netejarem les faves de la seva beina i reservem, d'altra banda tallarem les cebes a grills, la cansalada a tires gruixudes, la menta a juliana molt fina, i la botifarra a daus gruixuts
En una cassola ruixem un bon raig d'oli i daurem les 2 grans d'all i la cansalada, un cop estiguin ben daurats introduïm les faves i les cebes tendres i anem saltant fins que tinguin un bon color, deixem coure el conjunt durant uns 10 minuts a foc mitjà. Llavors introduïm la botifarra i finalment la juliana de menta, li donem un lleuger saltat i introduïm els pinyons torrats.
notes:
Aquesta és una recepta ràpida d'execució, fàcil i molt versàtil ja que en determinats casos pots substituir part dels seus ingredients per altres. Per exemple, podríem substituir la cansalada per pernil o la menta per alfàbrega, l'important és que ens quedem amb el tècnic de la recepta no amb els ingredients, així podrem cuinar el que ens vingui de gust d'aquesta manera i sortir de la rutina de molts plats , es tracta d'imaginació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada