28.2.12

POTAGE DE CIGRONS, BLEDES I BACALLÀ.


ingredients:
• 2 cebes de Figueres
• 2 grans d'all
• 1 bitxo petita
• 1 litre de brou de pollastre
• Pebre vermell de la vera
• 50 g. de cansalada
• 500 g. de cigrons
• 1 manat de bledes

elaboració:
En una olla posarem a sofregir la cansalada perquè deixi anar el seu greix que al seu torn ens aportarà el gust base. Pocharemos la ceba i l'all i un cop estigui afegirem el pebre vermell que torrarem lleugerament i afegirem el brou de pollastre ja calent. Deixarem coure el conjunt durant 10 minuts i llavors afegirem les bledes i un cop fora del foc el bacallà que es courà amb la calor que té el potatge. Acabarem el plat amb un tac de bacallà confitat sobre del potatge i un cruixent de la seva pell.
Cruixent de bacallà:
Treure les pells del llom i assecar al forn a 90 º durant 40 minuts. Després fregir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada