20.2.12

SOPA DE CEBA DE "FUENTES", PARMESÀ I PA DE PAGÈS.


ingredients:
• 1 kg. De cebes de "Fuentes"
½ litre de nata
• 1 litre de brou de pollastre
• 200 g. de formatge parmesà ratllat
• 250 ml. de llet
• 1 brot de romaní
Pa de pagès
Sal
Oli d'oliva


elaboració:
En una olla posem a sofregir les cebes a foc suau fins que estiguin ben pochadas, llavors afegim el brou de pollastre i deixem coure uns 20 minuts. D'altra banda posem a infusionar la llet i un tros de pa torrat i en un altre cassó escalfem la nata. Un cop tenim la infusió de romaní i fogassa retirem la branqueta de romaní i incorporem al brou, deixem coure 5 minuts més i llavors afegim la nata. Posem el foc al màxim fins que arribi a ebullició i llavors incorporem el formatge parmesà ratllat, retirem del foc i deixem reposar uns minuts. Finalment triturem el conjunt i colem per un xinès, i acabarem el plat amb uns crostones de pa de pagès torrat amb all i romaní.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada