20.2.12

SOPES D'ALL AMB FLOR D'OU:


ingredients:
• 150 g. de pernil serrà
1 cabeça d'alls
Pebre vermell de la vera (dolça)
Pa de pagès
Ous frescos
Cebollí
Oli d'oliva
• 1 litre de brou de pollastre

elaboració:
En una olla posem oli d'oliva i quan estigui calent sofregim mig cap d'alls i el greix del pernil serrà. Això és l'origen d'aquesta sopa, el sabor base. Un cop estigui ben enrossit els retirem i afegim les llesques de pa, les sofregim i retirem, llavors incorporem el pebre vermell ho sofregim lleugerament amb compte de que no se'ns cremi i incorporem el brou de pollastre calent, deixem coure el brou juntament amb el pa i el pernil durant uns 25 minuts. D'altra banda farem la flor d'ou. En una tassa la cobrirem amb paper film i dins incorporarem l'ou, un pessic de sal, uns daus de pernil i un rajolí d'oli d'oliva, tanquem bé la "bosseta" amb una corda i reservem. En una aigua bullint courem els ous durant uns 3 minuts.
Finalment per decorar la sopa farem unes làmines cruixents de pernil al forn i acabarem empolvorant cibulet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada