5.3.12

CARPACCIO DE CARXOFES "EL PRAT" AMB PARMESÀ I CONFITURA DE LLIMONA:

ingredients:
• 6 carxofes
• 6 llimones
• 100 g. de sucre
• 100 g. d'aigua
• 200 ml. de nata
• 100 g. de parmesà en pols
Sal, pebre
Oli d'oliva v. extra arbequina
Vinagre balsàmic de Mòdena

elaboració:
Netejar les carxofes i deixar nets els cors en un bany de llimona i julivert fins al seu ús. D'altra banda farem la confitura de llimona; tallarem les llimones de la manera 3 els pelarem i tallarem la polpa a dadito i els altres tres els tallarem a daus però també amb la pell. Pesem el conjunt i afegim el seu mateix pes de sucre i la meitat del conjunt d'aigua i posem a coure suaument fins que obtingui la densitat desitjada. D'altra banda farem un cremós de parmesà; En un pot posem la nata i la portem a ebullició, llavors afegim el parmesà en pols i triturem, reservem i refredem a la nevera. Amb les carxofes les passem per la mandolina i les amanim amb sal, pebre, oli i cremós de parmesà, les col · loquem a la base del plat i vam acabar afegint la confitura, el cremós i unes fulletes de julivert, li vénen uns fruits secs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada