5.3.12

CREMA DE CARXOFES "EL PRAT" AMB FORMATGE FRESC, OUS DE SALMÓ I MENTA.



ingredients:
• 1 kg. de carxofes
• 2 cebes blanques
1 l. brou de pollastre
• 100 g. formatge fresc
• 1 pot petit d'ous de salmó
1 manat de menta
Sal, pebre

elaboració:
En una olla posem a pochar les cebes tallades a "brunoisse" i mentre netegem les carxofes i tallem a quarts, reservem uns cors nets i els mantenim en un bany d'aigua amb julivert i llimona perquè no s'oxidin. Un cop està ben picada la ceba afegim les carxofes netes i una branqueta de menta que aromatizará la crema. Ofeguem el conjunt, llavors afegim el brou de pollastre ja calent i deixem coure durant 30 minuts, fins que la carxofa estigui prou cuita per poder triturar. Vam provar bé el pinto de sal i la triturem i colem per un xinès. Amb els cors de carxofa que hem reservat els tallem a làmines molt fines amb l'ajuda d'una mandolina, les passem per farina i les fregim a foc molt fort perquè quedin molt cruixents i reservem. Acabarem el plat posant la crema a la base i posem al voltant uns dauets de formatge feta, unes ous de salmó i uns brots de menta.

3 comentaris:

  1. Muchísimas gracias!! Víctor eres una máquina!!!!!

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias!! Víctor eres una máquina!!!!!

    ResponElimina
  3. Víctor, muchísimas gracias por tus recetas. Estoy en Granada y he hecho tu receta. Increible!!!!

    ResponElimina