13.3.12

GREIXONERA




Ingredients i elaboració

½ quilo de mató.
6 ous.
½ got de sucre.
5 galetes maria.
Mantega.
Mel.
Farigola.

Batem amb la batedora el formatge, els ous i el sucre, evitant que es formin grumolls.
Posem en un motlle de fang, d'uns 25 centímetres de diàmetre, embadurnem amb la mantega i empolvorem amb les galetes finament polvoritzades, de manera que quedi una capa per l'interior del motlle.
Tirar la barreja en el motlle i ficar-lo al forn a 150 º C., col · locant a la part mitjana, evitant que formi bombolles. Deixar-lo durant uns 30 minuts. Quan se suposa que està fet, punxar amb un ganivet i si surt net, és que ja està acabat. Treure del forn i deixar refredar a temperatura ambient.
Quan ja estigui fred, donar-li la volta sobre una font, de manera que quedi dalt la crosta que s'ha format per la margarina i la pols de galeta.
Escalfem mel al microones amb una branca de farigola.
Deixem refredar sense estar a la nevera i servim a temperatura ambient amb una mica de mel de farigola per sobre,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada