5.3.12

POLLASTRE GUISAT "AL XILINDRON" AMB CARXOFES DE "EL PRAT":







 

ingredients:
• 1 kg. De aletes de pollastre
• 2 cebes
• 1 pebrot vermell
• 2 grans d'all
• 1 kg. de carxofes
• 250 g de sofregit de tomàquet
• 1 c.s. de pebre vermell de la vera
Sal i pebre.

elaboració:
En una olla sofregirem les aletes de pollastre prèviament salpebrades i un cop estigui ben daurades les retirarem. D'altra banda netegem les carxofes i les tallem a quarts. Reservar. Els pebrots vermells els posem a escalibar al forn a 180 º c durant 15 minuts, un cop llestos els posem a "suar" en un recipient tapat per poder pelar-los fàcilment, els tallem a tires i reservem. En l'oli encara calent sofregim bé els alls i la ceba, un cop daurats afegim les carxofes, les sofregim lleument i llavors afegim el pebre vermell i el sofregit de tomàquet. Ofeguem el conjunt i afegim les aletes ja daurades, a continuació mullem el conjunt amb vi blanc, deixem donar un bull perquè s'evapori i afegim l'aigua calenta. Deixem coure durant 20 minuts a foc mitjà i finalment afegim les tires de pebrot vermell rostit i deixem reposar 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada