12.4.12

GALETS FARCITS DE CARN I BOLETS AMB SALSA DE BOLETUS


Ingredients i elaboració
400 gr de carn de porc i vedella barrejada.
1 ceba de figueres.
2 pastanagues.
1 rajolí de vi blanc.
15 gr de ceps deshidratats.
½ litre de crema de llet per cuinar.
3 galets grans per persona.
Formatge parmesà ratllat.

Tallem la ceba ben petita i sofregim.
Afegim la pastanaga ratllada.
Afegim la carn i sofregim bé.
Afegim el vi i deixem que redueixi.
Piquem els ceps deshidratats amb l'ajuda d'un got americà o un molinet i incorporem a la carn.
Afegim 100 cl de salsa de ceps i deixem reduir fins que la massa quedi ben lligada.
Rectifiquem de saó i deixem refredar.
Bullim els galets fins deixar-los al dente.
Colem i refresquem en aigua freda.
Els colem i omplim amb l'ajuda d'una màniga pastissera i anem col · locant en una safata de forn.
Per fer la salsa de ceps posem els bolets deshidratades rentades que vagin escalfant a la crema de llet a foc suau sense que bulli una mitja hora.
Si calgués espesamos amb maizena.
Rectifiquem de saó.
Posem la salsa per sobre dels galets farcits amb formatge i gratinar amb el forn preescalfat a 180 graus.
Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada