24.4.12

PASTA SALADA VARIADA

INGREDIENTS I ELABORACIÓ

3 planxes de pasta de full rectangulars.
Sobrassada, formatge brie, llavors de sèsam torrat.
Botifarra negra, ceba confitada, llavors de rosella.
Pernil ibèric, formatge manxec, formatge parmesà.

Estirem la pasta de full i tallem a tires d'1 dit i mig de gruix.
Omplim cada tira d'un farciment diferent.
Primera - sobrassada i formatge brie.
Segona - botifarra negra i ceba confitada.
Tercera - pernil ibèric i formatge manxec.
Tanquem cada tira i tallem en petits daus rectangulars i posem en una safata de forn amb paper vegetal lleugerament separats perquè en créixer al forn no s'enganxin entre ells.
Pincelamos amb ou batut amb unes gotes d'aigua.
A cada full amb el seu farciment li posem la seva coberta corresponent de llavors de rosella, sèsam torrat o formatge parmesà.
Posem al forn preescalfat a 190 graus entre 15 i 20 minuts segons el torrat que ens agradi la pasta de full.
Servim a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada