24.4.12

PASTÍS DE XOCOLATA I PLATAN

INGREDIENTS PER A 10 PERSONES

250 gr. De xocolata 100% per fondre.
250 gr. De mantega.
½ quilo de plàtans madurs.
8 rovells d'ou.
8 clares d'ou.
200 gr. De sucre.
Sucre glass.

Fonem al bany maria la xocolata juntament la mantega.
Batem els rovells d'ou amb el sucre fins que blanquegi.
Barregem tot.
Triturem els plàtans fent una pasta uniforme (deixem un plàtan a part)
El plàtan que hem deixat el trossegem en trossos petits.
Barregem amb la xocolata, els rovells i el sucre.
Batem les clares a punt de neu.
Barregem tot de dalt a baix.
Posem en un motlle de pastís i posem al forn preescalfat a 180 graus 50 minuts.
Deixem refredar i servim amb sucre glas per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada