24.4.12

ROTLLOS D'ALBERGÍNIA FARCITS DE FORMATGE FETA AMB SALSA DE TOMÀQUET I HERBES



Ingredients i elaboració

2 albergínies petites.
Daus de formatge feta en salmorra.
5 tomàquets ben vermells i carnosos.
4 grans d'all.
Herbes seques (orenga, farigola ...)
Sal, oli d'oliva.

Tallem les albergínies a tires estretes mirant de no trencar-les i conservant la pell.
Posem en una safata de forn oli i posem les albergínies 5 minuts pels 2 costats que xucli l'oli.
Posem al forn preescalfat a 200 graus 20 minuts.
Traiem i deixem refredar.
Emboliquem cada tira d'albergínia amb un bon tros de formatge feta.
A sobre posem salsa de tomàquet amb l'herba que triem.

Per fer la salsa de tomàquet rentem i triturem bé els tomàquets i els colem pel xinès.
Fregim 4 grans d'all i quan estiguin infusionat passant-lo per un colador amb farigola.
Afegim el tomàquet, corregim de sal i sucre i deixem sofregir fins que quedi la salsa densa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada