24.4.12

TARTALETES FINES DE MADUIXES AL PEBRE



Ingredients i elaboració

1 planxa de pasta de full.
400 gr de maduixes de temporada.
Pebre de 5 baies acabat de moldre, 4 cullerades de sucre.
100 cl d'aigua, 2 fulles de gelatina neutra.
1 rovell d'ou, fulles d'alfàbrega fresca.

Netegem les maduixes, les laminem fines i deixem macerar amb el pebre i el sucre 2 hores.
Estirem una mica la pasta de full amb un corró.
Tallem amb un motlle curta pastes els discos que necessitem.
Els posem en una safata de forn amb paper vegetal de forn i els posem al forn 15 minuts.
Traiem, pintem amb el rovell d'ou amb una mica d'aigua i posem al forn 5 minuts més.
Traiem i reservem.
Posem la gelatina en remull 5 minuts.
Posem a escalfar 100 cl d'aigua. Quan estigui calent afegim la gelatina sense parar de remenar juntament el suc de les maduixes de la maceració.
Posem les làmines de maduixes ben disposades sobre els discos de pasta de full i els pintem de gelatina amb l'ajuda d'un pinzell.
Posem per sobre sal maldon i unes fulles d'alfàbrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada