12.4.12

TOMÀQUETS FARCITS DE CUSCUS AMB OLI D'ALFÀBREGA


Ingredients i elaboració
2 tomàquets canaris ben vermells i turgents.
250 gr de cuscús.
1 manat d'alfàbrega.
150 cl d'oli d'oliva verge.
1 ceba tendra.

Rentem els tomàquets i els fem una creu.
Els bullim en abundant aigua amb sal 30 segons.
Els traiem i posem ràpidament en aigua freda.
Els pelem i tallem el cap per fer un buit.
Els buidem de llavors i reservem.
El cap dels tomàquets les piquem petites i reservem.
Bullim 250 cl d'aigua amb sal.
Quan bulli retirem del foc i afegim el cuscús.
Deixem reposar tapat 5 minuts.
Destapem, posem oli d'oliva i separem els grans amb l'ajuda d'una forquilla.
Piquem la ceba tendra ben petita i afegim al cuscus juntament el tomàquet picat.
Omplim els tomàquets.
Triturem les fulles d'alfàbrega amb l'oli.
Per emplatar posem una mica d'amanida amanida amb vinagreta al fons del plat i 2 tomàquets farcits amb l'oli d'alfàbrega per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada