24.4.12

TORRADETES D'ESCALIVADA AMB MOUSSE DE SALMÓ FUMAT


Ingredients i elaboració

1 pebrot vermell, 1 albergínia, 1 ceba dolça.
½ barra de pa del dia anterior.
2 tomàquets madurs, 1 gra d'all.
Sal, pebre, oli d'oliva verge.
200 cl de nata per muntar.
60 gr. De salmó fumat.
Cibulet picat o julivert si no n'hi ha.

Unes hores abans fem l'escalivada posant els pebrots vermells, les albergínies i les cebes al forn preescalfat a 180 graus.
Els anem donant la volta de tant en tant fins que estigui feta.
Traiem del forn i posem en un bol tapat amb film i deixem refredar.
La pelem i tallem tota l'escalivada en trossos petits i barregem tota.
La condimentem amb sal i pebre al gust.
Piquem el salmó molt petit i reservem.
Batem la nata, que ha d'estar ben freda.
Quan estigui a mig muntar afegim sal i pebre al gust i deixem a un punt cremós.
Incorporem el salmó i barregem bé.
Tallem el pa a rodanxes diagonals i torrem per ambdues parts.
Per muntar freguem una mica d'all en cada llesca, tomàquet ratllat amb sal i oli.
A sobre una mica de barreja d'escalivada i sobre de l'escalivada una mica de mousse de salmó amb cibulet picat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada