8.5.12

BOLETES D'ESPINACS AMB PERNIL


Ingredients:

1 bossa d'espinacs, en fulls, netes.
4 talls de pernil serrà.
Julivert picat.
1 ceba de figueres.
1 ou.
Mantega, sal, oli d'oliva.
Una mica de formatge parmesà.
2 llesques de molla de pa de motlle.
Farina, pa ratllat i un ou (per l'arrebossat dels espinacs)
Oli de gira-sol (per fregir)


Elaboració:
Saltegem els espinacs en un wok o paella 5 minuts fins que quedin cuites.
Posem en un colador perquè perdi la seva aigua.
Quan estiguin fredes tallem molt petites.
Tallem a brumoise la ceba i la sofregim fins que comenci a agafar color.
Afegim els espinacs trossejades i seques i ofeguem tot uns minuts.
Posem els talls de pernil al forn preescalfat a 160 graus uns 12 minuts fins que quedi cruixent.
Traiem i deixem refredar.
Batem 1 ou i barregem amb la molla de pa. Afegim el pernil ben picat, el formatge parmesà i el julivert picat.
Assaonem, barregem bé amb els espinacs i pastem bé.
Formem boles, passem per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim fins que quedin daurades i cruixents.
Traiem i disposem en paper absorbent.
Mengem calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada