29.5.12

BOMBETES DE PATATA DE ROQUEFORT I CODONY


Ingredients i elaboració½ quilo de patates mona llisa.2 nous de mantega.Formatge roquefort o qualsevol altre formatge blau.Codony.Nata liquida.1 ou batut, farina i pa ratllat.Sal, pebre i nou moscada.Pelem i rentem les patates.Les bullim tallades en abundant aigua amb sal.Quan estiguin bullides les colem i posem en un bol amb les 2 nous de mantega.Les Trinxem amb una forquilla.Rectifiquem de sal, pebre i nou moscada. Deixem refredar.Agafem una mica de patata, fem un forat a l'interior i posem un tros de rocafort, codony i crema de llet.Agafem un altre tros de patata, fem el buit i afegim al primer donant forma de bola el més rodona possible.Passem per farina, pa ratllat i ou batut i fregim fins que estiguin daurades.Traiem i posem en paper de cuina.Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada