8.5.12

BROQUETA DE POLLASTRE TERIYAKI


Ingredients i elaboració

Pits de pollastre desossats
Soja kikoman, gingebre, mel, 1 gra d'all, crema de llet.

Tallem els pits a daus mitjans.
Triturem 200 cl de soja amb ½ arrel de gingebre, un raig de mel i una dent d'all i cobrim en un recipient.
Deixem macerar unes hores.
Enfilem en una broqueta 3 daus i posem al forn preescalfat a 180 graus 10 minuts.
Fem una salsa amb soja, gingebre, un raig de mel, 1 gra d'all triturat i passat per un colador fi.
Portem a ebullició, afegim un raig de crema de llet i si cal espesamos amb maizena.
Servim les broquetes amb una mica de salsa per sobre.

2 comentaris:

  1. La broqueta està composta de pollastre i de que més??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      La broqueta només porta pollastre. La fotografia per un error no coincideix amb la recepta. De totes formes és boníssima!

      Elimina