2.5.12

CAKE TÉ


ingredients:

ou 120gr
Massapà 120gr.
Mantega 50gr.
Farina 30gr.
Impulsor 2gr.
Te 3gr.
Sucre 40gr.
Colorant c.s.

elaboració
Muntar l'ou amb el massapà i el sucre, fins que aquest duplicat afegir la farina, el te, el colorant i finalment la mantega calenta.
Coure a 160 º durant 30 a 40 min. depenent del motlle.

cremós xoco

Llet 50gr.
Iogurt grec 200gr.
Xocolata b. 400gr.
Vainilla 1/2

elaboració
In fusionar la vainilla amb la llet, añadírsela a la xocolata blanc poc a poc i afegir el iogurt molt lentament perquè no es talli la barreja, donar-li repòs un dia.

Sopa de maduixa i menta

aigua 100gr
sucre 100gr
maduixa 500gr
Menta c.s.

elaboració
Fer un almívar i in fusionar la menta, colar l'almívar añadírselo a les maduixes, triturar i colar la sopa.
Recebar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada